Aparate auditive

De mai bine de 100 de ani, aparatele auditive OTICON au ajutat persoanele cu deficiențe de auz să experimenteze din nou gama completă de sunete. Oticon este unul dintre cei mai inovatori producători de aparate auditive cu peste 110 ani de istorie.

Accesorii

Accesoriile pentru aparatul auditiv sunt un grup separat de dispozitive care îndeplinesc mai multe tipuri de sarcini. Acestea sprijină operabilitatea dispozitivului, oferă îngrijire de înaltă calitate și regulată, contribuie la o utilizare mai confortabilă a dispozitivului și sporesc funcționalitatea acestuia.

Echipament medical

Alegerea echipamentelor medicale trebuie abordată cu atenție, deoarece, adesea, dispozitivele cu același principiu de acțiune au un efect diferit asupra corpului uman. Centrul „Medteh” pune la dispoziția oamenilor echipamente medicale și produse conexe necesare sănătății, având gama maximă de bunuri necesare.

Diagnostica auzului

Pierderea auzului nu este neobișnuită în lumea modernă. Pentru a nu începe boala, este necesar nu numai să contactați un specialist în caz de indispoziție, ci și să vă supuneți periodic unui examen preventiv. Este de preferat să identificați orice problemă într-un stadiu incipient.

Consultatia  specialistului

Dacă există un sentiment persistent de pierdere a auzului, atunci mai întâi trebuie să consultați un specialist în auz - un audiolog. Audiologul este angajat în diagnosticul auzului și tratamentul diferitelor boli ORL. Printre altele, audiologul poate ajuta la selectarea unui aparat auditiv.