Aparate auditive

Oticon Opn S

Oticon Opn S este o familie de noi aparate auditive de elită conectate la internet, alimentate de platforma digitală revoluționară Velox S, care vă va face să auziți ca oameni cu auz normal!

Оticon Opn Play

Oticon Opn Play este o familie de aparate auditive pentru copii bazate pe platforma unică și inovatoare Velox S ™ cu un concept de sunet deschis. Aceștia îi ajută pe copii să audă sunete într-un mod cu totul nou, sporind astfel înțelegerea vorbirii în zgomot, creând condiții optime pentru dezvoltare și depășind dificultățile zilnice cu care se confruntă un copil în creștere.

Oticon Opn

Oticon Opn este o familie de aparate auditive pe platforma Velox ™ conectate la internet de înaltă performanță. Microprocesorul Velox (11 nuclee, 64 de milioane de tranzistoare) scanează mediul înconjurător de peste 100 de ori pe secundă, realizând 1200 de milioane de operații în acest timp, în timp ce „curăță” sunetele vocale de zgomot. O linie completă de aparate auditive (invizibilă, în ureche și în spatele urechii) pentru deficiențe de auz ușoare până la severe.

Oticon Siya

Oticon Siya este o familie de aparate auditive cu conectivitate la internet pentru a compensa o varietate de deficiențe de auz
Puternice și ușor de utilizat, aparatele auditive Oticon Siya sunt dotate cu tehnologii care se găsesc de obicei numai în aparatele auditive de ultimă generație.

Oticon Xceed

Oticon Xceed este un aparat auditiv ultra-puternic din gama Oticon, alimentat de platforma inovatoare Velox S ™, cu o putere de procesare incredibilă. Xceed revoluționează viața persoanelor cu deficiențe auditive severe și profunde.
Oticon Xceed sunt noi aparate auditive ultra-puternice.
Mai multă putere înseamnă mai multă înțelegerea a vorbirii.

Oticon Xceed Play

Xceed Play sunt aparate auditive super-puternice din gama Oticon, alimentate de platforma inovatoare Velox S ™, cu o putere de calcul incredibilă, ceea ce face ca Xceed Play să schimbe radical viața copiilor cu deficiențe auditive severe și profunde.

Oticon Alta2

Oticon Alta2 este o familie premium de aparate auditive alimentate de Inium Sense cu cea mai mare caracteristică setată pentru a aborda în mod optim cele mai provocatoare probleme de auz și cei mai pretențioși pacienți.